MENÚS PER GRUPS

Oferim una àmplia varietat de menús per a grups, confeccionats i elaborats de manera acurada per tal de satisfer tots els paladars.

Els menús són diferents propostes gastronòmiques que recullen el  millor de la nostra gastronomía que treballem i hem treballat al llarg de tots aquests anys, i la proposem per a gaudir-la en grups al nostre restaurant.

MENÚ PICA PICA

Menú elaborat i confeccionat amb les tapes mes característiques del nostre restaurant amb una degustació de pizzes com a part final del menú. Finalitzat amb un postre de bownie artesà elaborat per nosaltres amb gelat de vainilla. Aquest menú es per compartir de principi a final, excepte els postres que son individuals.

MENÚ PICA PICA I SEGON PLAT A ESCOLLIR 1

Menú elaborat i confeccionat amb un aperitiu a compartir  amb la selecció de tapes que més agraden del nostre restaurant, per continuar amb un plat principal a escollir individualment.  Finalitzarem el menú amb un brownie artesà elaborat per nosaltres amb gelat de vainilla.

MENÚ PICA PICA I SEGON PLAT A ESCOLLIR 2

Menú elaborat i confeccionat amb un aperitiu a compartir  amb la selecció de tapes més selectes que oferim al nostre restaurant, per continuar amb un plat principal a escollir individualment.  Finalitzarem el menú amb un brownie artesà elaborat per nosaltres amb gelat de vainilla.

Aquesta web utilitza coockies. Pulsa aquí per    Veure Política de cookies
Privacidad
Restaurant La Perla

GRATIS
VER

Contacta amb nosaltres